País: Norge
Disciplina: Natt-o
Distância: 7.59 km
Tempo: 64:15
Enda et nattløp i den vanskelige Svartskogen. Selvtilliten var på plass før start. Planen var å holde igjen litt og løpe sikkert.

Ut fra start gikk jeg ut ca 1 min bak en gruppe på 3 løpere. Hadde ingen forhåpninger om å ta dem igjen og åpnet rolig. Kun 300 meter inn i skogen får jeg øye på lyktene foran meg, yes. Tetter luka og er i kap på toppen av bakken. Løper sikkert inn i posten og stempler som nummer to i gruppa.

Drar rett på til andre med vill kompassløping ut av posten dumper rett i den også.

Bortover mot tredje mister jeg initiativet og får ikke helt med meg hvor vi krysser hogstfeltet. Ble en irriterende snurr der. Gruppa får en luke, stempler 15 sek bak.

Løper helt hals over hode og med kartet i lomma etter lyktene "på vei til" 4. Totalt fiasko, når vi kommer ut på veine gir alt mening. Tar initiativet og drar riktig vei på veien. Blir nå alene og får endelig flyten jeg hadde i starten av løpet.

Stort sett bra løping i gafflingen, kunne vært enda hardere på kompasset men løper litt på detaljene på natta.

Stort sett alene resten av løypa. Ok løp men ser at jeg burde stolt enda mer på meg selv, orienteringen sitter egentlig bra om dagen.